Start 2 Finish banner afbeelding

Start2Finish

Stichting Start2Finish

Stichting Start2Finish is opgericht op 3 februari 2022 in Brunssum, met Remco de Zwart als voorzitter, Gloria Melchiot als penningmeester, en Iris Hupsel-Linders als secretaris.

De visie van de Stichting komt mooi tot uitdrukking in de naam Start2Finish. Deze naam is geïnspireerd door de wedloop waar de apostel Paulus in de bijbel over spreekt:

Maar ik heb de goede strijd gestreden, de wedloop volbracht, het geloof behouden. 2 Timotheus 4:7

Deze naam Start2Finish en deze bijbeltekst geven mooi weer waar Remco’s bediening voor staat en wat het doel is van zijn stichting:

-De stichting is er op gericht dat mensen Jezus gaan volgen en de wedloop voor Hem beginnen te lopen. 

-De stichting is er op gericht dat Christenen de wedloop volhouden (de goede strijd blijven strijden) en heeft als doel om alle potentie die God in mensen heeft gelegd vrij te zetten zodat ze in een volle bestemming gaan wandelen

-De stichting is er op gericht Christenen sterk te laten finishen (je geloof behouden) en ze aan te aansporen om de race voor God vol te houden.

De naam Start2Finish vat dit alles goed samen. Je kunt de naam dan ook op twee manieren lezen; starten om te finishen, maar ook; van start naar finish.

De Mission Statement

Stichting Start2Finish wilt mensen helpen te starten én te finishen met Jezus, en onderweg volledig te worden wie ze zijn in Hem.

Het boek ‘hartbewaking’ is ook voortgekomen uit deze passie. Als je je hart niet bewaakt, dan zul je uiteindelijk struikelen. We zijn niet alleen geroepen om de wedloop te starten, maar juist om de finish te halen.

Bekijk hier een promo video met een stukje van een preek van Remco over ‘hartbewaking’ waarin hij spreekt over de wedloop en Start2Finish.


Like Start2Finish op Facebook

Volg Start2Finish op instagram

1 gedachte over “Start2Finish

  1. Yes. I was wondering what that meant Start2Finish.. now I know and like it and agree with how you are doing it…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *