Boeken

ZICHTBAAR

€12,95

Het is het meer dan waard
Jij kunt dingen die niemand anders kan. Met die gaven en talenten neem je grondgebied in voor Gods Koninkrijk – als je tenminste zichtbaar durft te worden.
Niets is zo goed als leven in je roeping. Toch bedenken we vaak net als Mozes allerlei uitvluchten, omdat we bang zijn om zichtbaar te worden. Met kwetsbaarheid en humor vertelt Remco de Zwart hoe hij zijn angsten overwon. Zichtbaar worden is niet eenvoudig, maar het is het meer dan waard.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan nu het eerste hoofdstuk van de  [maxbutton id=”3″]

[maxbutton id=”4″ ]

HARTBEWAKING

€12,95

Bewaak je kostbaarste bezit
We doen allerlei dingen om onszelf te beschermen. We sluiten verzekeringen af, doen onze autogordel om en letten op wat we eten. Toch vergeten we vaak ons kostbaarste bezit: ons hart. Volgens de Bijbel is je hart de bron van je leven. Je hart niet bewaken is dus vragen om problemen.
In Hartbewaking laat de auteur zien hoe je je hart bewaakt tegen schadelijke invloeden en verkeerde keuzes. Heel open deelt hij niet alleen over zijn successen, maar ook over de momenten waarop hij het heeft gemist. Zijn radicale boodschap maakt je bewust van je kwetsbaarheid en helpt je om je kostbaarste bezit te bewaken.
Van alles waarover je waakt, waak vooral over je hart, het is de bron van je leven.
– Spreuken 4:23

Nieuwsgierig geworden, lees dan nu het eerste hoofdstuk van de [maxbutton id=”2″]

[maxbutton id=”1″ ] Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *