Wie ben ik

Wie ben ik?
Ik ben geboren en getogen in Hoorn, Noord Holland. In 1999 ben ik getrouwd met Mireille en een jaar later verhuisden we naar Zuid Limburg waar in 2009 voorgangers werden van Resound Church Heerlen. Dit hebben we 13 jaar gedaan totdat we in 2022 dat er een nieuw seizoen aanbrak waarmee we met onze eigen stichting Start2Finish meerdere kerken in binnen- en buitenland tot zegen kunnen zijn. Daarnaast spreek ik veel voor tieners en jeugd en die hebben ook echt mijn hart. Naast spreken vind ik het heerlijk om de boodschap van Jezus over te brengen door middel van het schrijven van boeken en het uit uitbrengen van Spoken Words en raps. Ik mag mezelf de vader noemen van Nyomi, Phebe en Joshua en schoonvader van Manoah. Kleinkinderen….nee daar moet ik nog even op wachten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *