Geplaatst op Geef een reactie

Ik mis je | Rap

Deze song heb ik geschreven voor iedereen die iemand verloren heeft. Het gemis is groot als je een dierbare verliest, maar gelukkig vinden we troost in ons geloof dat onze geliefden bij Jezus zijn en dat we ze op een dag weer in onze armen zullen sluiten.
Ik heb deze rap geschreven in 2015 geïnspireerd door het overlijden van de neef van mijn vrouw die op 30 jarige leeftijd in korte tijd stierf aan kanker. In 2021 heb ik het nummer opnieuw uitgebracht maar dan met zang erbij. Deze zang stukken heb ik speciaal toegevoegd voor mijn nichtje Isabella Pasterkamp, die op 18 augustus 2020 plotseling overleed. Vandaag zou ze 16 jaar zijn geworden. Om haar te gedenken heb ik het lied vandaag uitgebracht. Onze familie mist haar ontzettend en ik bid dat dit lied tot troost mag zijn. Ook voor anderen die een dierbare moet missen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *