Geplaatst op Geef een reactie

Macedonie trip 2024

Mireille en ik kijken terug op een gezegende Macedonie reis. Op zaterdagavond sprak ik op de jaarlijkse jeugdconferentie van Poema Youth Club. Ik mocht hier voor de derde keer op rij spreken. Er waren in totaal vier sprekers en ik mocht de avond afsluiten. Natuurlijk mocht een rap niet ontbreken en daarna sprak ik over het verhaal van Mefiboset. Heel bijzonder dat ik toen ik een koning David vroeg om een rol te spelen, dat er een jonge man naar voren kwam die David wilde spelen. David die Mefiboset uitnodigde aan zijn tafel. Later kwam ik er achter dat deze man die avond zijn leven aan Jezus gegeven had. Nog veel meer jongeren maakten een keuze voor Jezus en velen kwamen naar voren voor gebed. Er was een team uit Zweden en een groep Nederlanders die ook mee baden.

De volgende ochtend sprak ik in Christian Center 490 Skopje. Ik sprak over het vrijkomen van schaamte. Dit was heel bijzonder voor mij, omdat juist in Macedonie God mij had bevestigd in het schrijven van het boek ‘genoeg’. Zoran Spasovski profeteerde twee jaar geleden in Macedonie over mij dat God mij zou gebruiken om mensen vrij te zetten van schaamte door te spreken over rechtvaardig zijn in Christus. Ook pastor Ilya profeteerde toen dat mijn nieuwe boek moest gaan over onze rechtvaardigheid in Christus. Twee jaar later is het boek er gekomen en wist ik dat ik het hier in Macedonie over moest hebben. De impact van de boodschap was enorm. Velen kwam naar voren onder tranen, openden zich en ontvingen gebed. Er was echt een krachtige aanwezigheid van God.

Zondag 11 augustus 2024 zal ik er weer spreken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *