Geplaatst op Geef een reactie

Stichting Start2Finish is een feit

Stichting Start2Finish is opgericht op 3 februari 2022 in Brunssum, met (van links naar rechts op foto), Gloria Melchiot als penningmeester, Remco de Zwart als voorzitter en Iris Hupsel-Linders als secretaris.

De visie van de Stichting komt mooi tot uitdrukking in de naam Start2Finish. Deze naam is geïnspireerd door de wedloop waar de apostel Paulus in de bijbel over spreekt:

Maar ik heb de goede strijd gestreden, de wedloop volbracht, het geloof behouden. 2 Timotheus 4:7

Deze naam Start2Finish en deze bijbeltekst geven mooi weer wat het doel is van de stichting en de bediening van Remco de Zwart:

-De stichting is er op gericht dat mensen Jezus gaan volgen en de wedloop voor Jezus gaan lopen. 

-De stichting is er op gericht dat christenen de wedloop volhouden (de goede strijd blijven strijden) en heeft als doel om alle potentie die God in mensen heeft gelegd vrij te zetten zodat ze in een volle bestemming gaan wandelen

-De stichting is er op gericht christenen sterk te laten finishen (je geloof behouden) en ze aan te aansporen om de race voor God vol te houden.

De naam Start2Finish vat dit alles goed samen. Je kunt de naam dan ook op twee manieren lezen; starten om te finishen, maar ook; van start naar finish.

De Mission Statement

Stichting Start2Finish wilt mensen helpen te starten én te finishen met Jezus, en onderweg volledig te worden wie ze zijn in Hem.

Steun de missie!

Wil je Stichting Start2Finish financieel steunen? Dat kan! Je kunt je donatie overmaken naar:

NL33ABNA0109382889 tnv Stichting Start2Finish te Brunssum.

We zijn druk bezig om de ANBI status te verwerven zodat giften ook aftrekbaar zullen worden van de belasting. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *