Geplaatst op Geef een reactie

Verslag Curacao trip

We kijken terug op een gezegende reis waar we de de gemeente Iglesia Bida Nobo, en met name de jongeren en de jeugdleiders, tot zegen konden zijn. Remco heeft 8 spreekbeurten gedaan, dat was best intensief, maar het geeft ook weer zoveel kracht en energie als je ziet hoe God werkt in mensenlevens. Mireille en ik zijn ook alle twee ziek geweest. Er ging een buikgriep rond in de kerk, en velen hadden het een paar dagen te pakken. Ik was gelukkig op tijd beter om te dienen.

We hebben genoten van het weer. Curacao is in januari heel behaaglijk met temperaturen overdag net onder de 30 graden. De laatste paar dagen hebben we kunnen uitrusten in een huisje aan de kust. Inmiddels zijn we alweer thuis, maar we hebben al weer plannen om terug te gaan.

Januari 2024 willen we opnieuw naar Curacao reizen, maar dan via Suriname waar God momenteel ook deuren aan het openen is om te dienen. Suriname ligt al heel lang op mijn hart en het is natuurlijk ook heel bijzonder om het land van de ouders van Mireille voor het eerst te bezoeken. Bid je mee dat God geopende deuren zal geven om Zijn woord te verkondigen en dat Hij zal voorzien in de financiën om deze reis mogelijk te maken?

Liefs, Remco en Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *