Geplaatst op Geef een reactie

Wie is Hij? SPOKEN WORD

In 2022 in aanloop naar Pasen schreef ik deze SPOKEN WORD. Ik stelde mezelf de vraag; ‘Wat als ik erbij was geweest?’ Had ik dan net als Petrus gezegd: ‘Jezus, U bent de Zoon van de Levende God’. Of net als de Romeinse soldaat bij het kruis: ‘Werkelijk, deze man was Gods Zoon’. Hoe meer ik er over na dacht hoe vreemder ik het  begon te vinden dat niet meer mensen die betrokken waren bij zijn gevangenneming en kruisiging, geloofden in wie Hij was. Zeker toen ik me ging verdiepen hoeveel bovennatuurlijke dingen er ook plaats vonden tijdens zijn lijden en sterven, en natuurlijk het gigantische wonder van de opstanding waarmee Hij bewees wie Hij ziet te zijn! Jezus, de Zoon van God. Jezus mijn Heer! Nu twee jaar later heb ik er een video van gemaakt met daarbij de prachtige beeld van de film ‘Son of God’ en de ‘Passion of the Christ’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *