Geplaatst op Geef een reactie

Happy birthday rap

He will rejoice over you with singing. Sefanja 3:17 (NKJV)

Vanmorgen vroeg om 7 uur deden Mireille en ik de deur open van de slaapkamer van Joshua. Het was er zo stil dat we dachten dat hij sliep. Maar net toen we de deur open deden en ‘lang zal hij leven’ begonnen te zingen sprong hij uit bed, besprong ons en begon te zeggen hoe blij hij was om jarig te zijn.

Happy birthday

Eenmaal beneden zette ik mijn happy birthday playlist op Spotify aan. Naast happy birthday van Stevie Wonder, kwam er ook een happy birthday rap voorbij. Ik besloot even een freeslyle rap voor Joshua te doen. Ik rapte over zijn geboorte, over de persoon die hij nu is, waar hij goed in is maar opeens ging de rap over de toekomst. Over hoe hij zal opgroeien als man van God, hoe hij door God gebruikt gaat worden, dat hij een echtgenoot en vader zal worden. Joshua kwam naar me toe, ik tilde hem op, knuffelde hem en ik merkte dat Joshua geraakt was. Hij kreeg ‘blije tranen!’

Heaven FM

Op dat moment besefte ik dat zoals ik rapte over mijn zoon, God zingt over ons. (of zou hij voor rappers een rap doen?). Zoals mooi staat beschreven in Sefanja 3:17, dat Hij zal laten zien hoe blij hij met je is door over je te zingen! Wat zingt God over jou? Ik rapte over Joshua’s geboorte, over wie hij nu is en over zijn toekomst! Zou het zo kunnen zijn dat God zingt over hoe geweldig mooi Hij je gemaakt heeft, dat Hij zo blij is dat je leeft, dat Hij blij is met jouw unieke eigenschappen en talenten, dat Hij zingt hoe blij Hij is dat je gered bent door zijn Zoon Jezus, dat Hij een hoopvolle toekomst voor je heeft en dat jouw leven tot zegen mag zijn voor anderen! Tune vandaag maar eens in op Heaven FM en luister naar wat God over jou zingt vandaag!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *