Geplaatst op Geef een reactie

Spoken word: Toxic friends

Mijn bediening heb ik Start2Finish genoemd omdat ik gepassioneerd ben over de wedloop aar Paulus over spreekt.

Maar ik heb de goede strijd gestreden, de wedloop volbracht, het geloof behouden. 2 Timotheus 4:7

De spoken word heb ik gemaakt voor heartbeat Nederland en de rode draad in dit prachtige gemaakte filmpje is de wedloop. Het thema was toxic friends, en juist je vrienden zijn cruciaal om de finish te halen. Laat me zien wie je vijf beste vrienden zijn en ik laat zien wie je gaat worden! Om de wedloop vol te houden en ons geloof te behouden is het niet alleen belangrijk dat we onze ogen op Jezus blijven richten, maar ook dat we ons omringen met mensen die het beste in ons naar boven halen. En om die reden is het ook super belangrijk dat jouw levenspartner samen met jou die wedloop voor Jezus loopt zodat je samen de eindstreep kan halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *