Geplaatst op Geef een reactie

Spoken word: Rots of zand?

Het was een paar jaar geleden bij een spreekbeurt in Rotterdam, dat iemand na de dienst naar mij toe kwam om me voor het eerst attent te maken op het fenomeen ‘spoken word’. Ik had namelijk in mijn preek een couplet van een rap gedaan zonder beat. Hij vertelde me dat het leek op een spoken word en vertelde me wat het was. Hij daagde me uit om er iets mee te gaan doen. Afgelopen kerst heb ik mijn eerste spoken word gedaan, en daarna begin januari vroeg mijn broer om er samen met hem een te maken. Voor onze paasdienst zou ik een rap doen, maar mijn team vroeg me toch een spoken word te schrijven. Ik besloot in de pen te klimmen en gewoon uit mijn hart te schrijven over de crisis waar we in zitten en hoe het woord van God ons kan bevrijden van alle angst. Het filmpje is inmiddels al heel veel keer gedeeld en bekeken en tot zegen voor velen. Dit zal zeker niet mijn laatste spoken word zijn (maar ik blijf ook rappen hoor 🙂 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *